New York, here we come!

Dette må være tidenes mest innholdsrike år, for min del. Med bryllup, hyttekjøp/arv/oppussing, bryllupsreise til Zanzibar, ferie til Italia, Jentetur til Island og nå altså, nå er vi klare for New York!. Sommerfugler i magen. Dyveke og jeg gleder oss vilt til å utforske denne sagnomsuste byen og ikke minst Brooklyn Bookfestival. Takk til Rogaland Fylkeskommune som gav oss Kulturstipend for å reise!

Festivalen foregår på søndag og er virkelig proppet med arrangementer. Alt er visst bigger, better, faster, more over there. Her blir det valgets kval! Hele uken skal det være noe de kaller Bookend Events. De skal foregå over hele Brooklyn, i barer, teatre, bibliotek, parker og på bokhandlere. Så det blir spennende. Alt vi ikke vet. Et uendelig potensiale. Så mye vi har opplevd når vi kommer tilbake. Avreise mandag. (What to pack???). Da får mann og barn klare seg som best de kan, til vi er tilbake fulle av inspirasjon, inntrykk og jetlag. Blir det som en episode i Girl,s eller en film regissert av Woody Allen, eller kanskje det blir som en Siri Hustvedt-roman. Vi er klare for alt!

Skjermbilde 2014-06-16 kl. 13.53.07

 

Det er meldt sol og over 20 grader, så vi får pakke lett, noen sommerkjoler, og ellers plass til hva vi måtte shoppe! Huhei!

Skjermbilde 2014-09-12 kl. 09.12.54

 

Leave a Comment