Mor om natten

Vårens salonger er rett rundt hjørnet og jeg gleder meg til det jeg håper blir to fine salonger. Siden Haugesund folkebibliotek pusses opp, har jeg flyttet salongen ned på Lothes, billettene kjøper du hos Norli Haraldsgata eller i døra.  Rett etter påske, 6.mars kan du møte Niels Fredrik Dahl og Nils-Øivind Haagensen i samtale om mødre og sønner. 3. mai er det livet og korleis leve det som står i fokus når Janne S. Drangholt og Anne Gunn Halvorsen gjester salongen. Håper jeg ser deg der!

Jeg vil benytte anledningen til å takke Litterær Salong sine støttespillere Haugesund Kommune, Kulturrådet, Fritt Ord, Forfattersentrum, Norli Haraldsgata, lydbokforlaget og Scandic Haugesund. En stor og varm takk for all støtte og hjelp.

Skjermbilde 2018-03-06 kl. 10.09.28Skjermbilde 2018-03-06 kl. 10.09.40

 

Leave a Comment