Litterær Salong + Biblioteket = Sant

Det har vært travle tider i Litterær Salong, med planlegging av en veldig spennende høst med mange flotte forfattere. Vi har tatt steget inn i Haugesund Folkebibliotek og gleder oss til å kunne invitere både forfattere og litteraturelskere til bokbad i flotte omgivelser, omgitt av bøker og et fantastisk bygg. Det er så fint å samarbeide med folk som bryr seg like mye om bøker som vi gjør! Bibliotekbaren blir selvsagt åpen, og biblioteket har skjenkeløyve, akkurat som på Litterær Festaften under Vårbokfest.

Det ble også en del jubel da vi fikk tilsagn på søknadene fra Fritt Ord og Kulturrådet. De har støttet Litterær Salong helt fra starten i 2010. Og gjør det fremdeles! Så fantastisk kjekt 😀 Det er et av de viktigste bidragene til at Litterær Salong kan drive profesjonell og entusiastisk litteraturformidling på Haugalandet. Hurra! Dessuten er vi utrolig takknemlig for støtten fra Haugseund kommune, Rogaland Fylkeskommune og det gode samarbeidet med forlagene.

Skjermbilde 2014-05-15 kl. 21.58.03

Høstens program!

10. september:

Agnes Ravatn og Brit Bildøen.

16. oktober:

Litterær Festaften med Unni Lindell, Tom Kristensen, Aslak Nore, Bjarte Breiteig, Lars Ove Seljestad og Torill Brekke. I samarbeid med Aschehoug Forlag.

13. november:

Dag Solstads holder sitt allerede berømte, og beryktede foredrag mot litteraturkritikken i kjølvannet av hans forrige bok Det uoppløselige episke element i Telemark i perioden 1591-1896.

27. November:

Anne B. Ragde om sin nye roman, Jeg har et teppe i tusen farger.

Haugesunds Avis hadde nylig et flott oppslag om høstens salonger. Klikk på bildene, for å lese pdf.

Skjermbilde 2014-06-12 kl. 09.29.31 Skjermbilde 2014-06-12 kl. 09.31.27 

 

Leave a Comment