Lesestund er gull i grunn

Jeg elsker å lese for guttene mine. Noen av de beste stundene vi har sammen er når dag går mot kveld, og det er tid for å lese. Jeg har vel lest for ungene mine siden de var noen måneder gamle og klarte å balansere sånn noenlunde på fanget. Husker jeg ble litt fortvilet da de ble ett år og plutselig ikke kunne sitte i ro på fanget. Det kom seg heldigvis etterhvert.

Feriekos

Det er ikke lett å ligge stille når tusen maur kravler i blodet.

I sommer la ungene sin elsk på «Den utrolige historien om den kjempestore pæra» av Jakob Martin Strid og vakre «Oldefars ulveskinnspels» av Adele Lærum Duus. Det er gøy med flotte bildebøker. Og Norge er kjempegode på nettopp denne typen bøker. Ellers går det mye i Harry Potter for eldstemann. Vanskelig å bli ferdig, for å si det sånn. Så har du tips til gode bøker for gutter mellom fem og åtte, tar jeg imot med takk!

Spennende lesning for de minste

Vakker bildebok

 

 

 

Leave a Comment