Glamour i Haugesund

August er tiden for sild, jazz og paljetter i Haugesund. En underlig, men likevel merkelig vellykket blanding. Folk strømmer til sentrum, jazzer seg på kaien og søker ly for regnet i kinomørket.

Siri M. Kvamme på Amandashowet

På plass i festiviteten, med colgatesmilet klart.

Under filmfestivalen spretter champagnekorkene og boblene flyter fritt. Det kryr av filmskuespillere og andre kjendiser, mens vi innfødte prøver å virke så uberørte som mulig. I år var jeg på Amandaprisutdelingen med fantastiske fotograf Gunvor Saltivk. (Som forøvrig har tatt de fine portrettene av meg til boka). Vi  samarbeider om et spennende, og litt hemmelig, kunstprosjekt, som ikke veldig overraskende kombinerer tekst og foto.

Men kva skulle vi ha på oss!!!??? Jeg har en hang til vakre kjoler, så klesskapet er fullt av alternativer. Ikke alt som passer, dog. Men jeg klarte å finne to alternativer, den lille sorte som strutter stort og en flotlett, flagrende sommerdrøm. Valgets kval. Kvelden før kvelden postet jeg i despeasjon begge kjolene på facebook og bad om råd. Og råd fikk jeg.

Det er hjelp å få på facebook

Vakre og alltid velkledde og smashing Ingrid Aspen Hellvik gav meg eksperttipsene.

Det ble den lille sorte. Jeg som liker å pynte meg, fant ut at det glamorøse livet kanskje likevel ikke er noe for emg. På nachspielet holdt de høye hælene på å ta livet av meg, øynene sved og jeg lengtet hjem til sengen. Natta:D

 

Leave a Comment