Ferrantefeber og Festaften

Litterær Salong er allerede godt i gang, for høsten, og vi fikk en god start med Ferrantefeber. Elena Ferrantes norske oversetter, Kristin Sørsdal kom og øste av sin kunnskap om både Ferrante, Italia og litteratur. Hun er selv forfatter, og har blant annet gitt ut Mare, en roman som kom på Samlaget i vår. Det var mange som hadde tatt turen på biblioteket denne kvelden, og det ble en veldig fin samtale om Ferrante, Italia, vennskap, nynorsk og feminisme.

2. november kommer et knippe fantastiske forfattere til salongen. Billettene har allerede begynt å få bein å gå på, så her gjelder det å sikre seg billetter! Denne kvelden kan du møte Helga Flatland, Carl Forde Tiller, Petter Sveen, Maja Lunde og Jan Kjærstad, som alle er aktuelle med bøker i høst. Og får jevnt over helt fabelaktige anmeldelser. Arrangementet er et samarbeid med Aschehoug.

Her kan du lese en fin sak fra Haugesunds Avis om høstens salonger og litt om meg. Stas at vi har en slik flott lokapresse som tar kulturformidlingen på alvor! Klikk på bildet for større versjon.

 

Skjermbilde 2017-09-20 kl. 09.10.04Skjermbilde 2017-09-20 kl. 09.09.41

 

 

 

Leave a Comment