Femmer i Haugesunds Avis

Det er nervepirrende å gå og vente på anmeldelser. Det er i det hele tatt veldig travelt og utfordrende og gøy å lansere bok. Den siste uken har jeg vært gjest i Salongen på P2, presentert boken for bokhandlere og bibliotekarer i Oslo, spilt inn video på forlaget, blitt intervjuet av lokalpressen, hatt lanseringsfest og nå på lørdag kom intervjuet i Haugesunds Avis samt anmeldelse. Jeg har sovet urolig. Våknet klokken fem, vridd meg til alarmen ringer to timer senere. Det har vært urolige tider. Nå puster jeg litt roligere. Det er ingen selvfølge at en anmelder leser boken din og skjønner hva det er du har forsøkt å gjøre. At han fatter dybden og kompleksiteten i problematikken, at det du forsøker å si er helt eksistensielt. Det gjorde Arnstein Olaisen i Haugesunds Avis. Og det er jeg svært glad og takknemlig for. Her kan du lese den selv:

 

Skjermbilde 2016-09-26 kl. 09.27.19

 

Leave a Comment