Kjærlighet ved første blikk i salongen

Litterær Salong er som et fargerikt og feiende fantefølge med fortellingen som reiseleder. Vi slår oss ned der det passer, og der vi får lov. Heldigvis er vi velkommen der vi ydmykt ber om opphold, enten det nå er på Café René, Lothes eller Biblioteket. Publikum ser også ut til å finne veien. Og det liker vi.

I høst skal vi fylle TeaterCaféen på Festiviteten med forfattere og boklig prat som tar oss høyt og lavt. Det blir spennende. Verdt å merke seg er at salongene blir på onsdager denne høsten, og billettene kjøper du på Festiviteten.no, ellers holder vi fortsatt fokuset på den gode samlaten om litteratur med forfattere. Festiviteten satser på litteratur denne høsten, og det er vi glade for!

Skjermbilde 2013-07-29 kl. 21.19.31

Vi gleder oss til Frode Grytten og Pedro Carmona Alvarez skal ta oss med på en litterær reise fra Chile til Odda i et humørfylt show som kombinerer litteratur og musikk på en underholdende og overraskende måte (onsdag 11. september). Sammen med forfatterne Hilde Østby og Selma Lønning Aarø skal vi diskuterer lyst og ulyst, og om det virkelig finnes kjærlighet ved første blikk. (onsdag 18. september). Nicolai Houm og Henrik H. Langeland tegner begge opp store lerret i sine bøker, enten det dreier seg om familiekrøniker, eller politikk på høyt nivå (onsdag 16. oktober) . Til sist er vi veldig stolte og glade over at hjemvendte multikunstner, manusforfatter, filmskaper og musiker Pål Jackmann har sagt ja til å komme i salongen og snakke om sitt filmatiske univers. Kommer han ridende til salongen på sin hvite hest, mon tro? Vi håper det! Alle trenger vi helter, og Jackmann er en av dem. (onsdag 6. november). Hank von Helvete er ingen mann som går stille i dørene, hans liv er blitt beskrevet av Håvard Rem. Du møter dem i samtale på Festiviteten.(onsd 23. oktober) Flere av Tore Renbergs bøker er blitt film. Den prosessen diskuterer han med Yngve Sæther, Stian Kristiansen og Kalle Løchen. Dette arrangementet er et samarbeid med Filmkraft Rogaland og POP Haugaland. (onsdag 20. november)

 

Skjermbilde 2013-07-29 kl. 20.43.58

Skjermbilde 2013-07-29 kl. 20.43.22Skjermbilde 2013-07-30 kl. 10.22.38

 

Leave a Comment